Home » Kwaliteitsmetingen » Catering

Catering

Een bedrijfsrestaurant moet werken volgens de HACCP richtlijnen. Intexso kan voor u op basis van de HACCP richtlijn kwaliteitsmetingen uitvoeren. Het resultaat van deze kwaliteitsmeting is een eindscore met een overzicht van eventuele afwijkingen. Voor de afwijkingen wordt een advies voor opvolging gegeven.

Catering meten door Intexso

Intexso heeft meerdere opgeleide HACCP-inspecteurs in dienst. Aan de hand van een checklist worden op gestructureerde wijze de aspecten van de catering dienstverlening gecontroleerd en eventuele afwijkingen in kaart gebracht. Een rapportage wordt in digitale vorm opgeleverd ondersteund met foto’s en adviezen.

Nakomen van de overeenkomst voor catering

Veelal is de catering uitbesteed en zijn de eisen, wensen en verwachtingen vertaald in een overeenkomst. Intexso heeft verschillende mogelijkheden om de cateringdienstverlening en -producten te meten. Wij kunnen aan de hand van een checklist de dienstverlening in kaart brengen en verschillen met de overeenkomst identificeren. Een andere wijze is om een zogenoemde mystery visit te organiseren, zodat ook de ervaring/beleving wordt beoordeeld.

Technische meting

Belevingsmeting