Home » Aanbestedingen

AANBESTEDINGEN

Het begeleiden van een facilitaire aanbesteding vereist kennis en kunde van zaken. Er is actuele kennis van bijvoorbeeld de Europese aanbestedingswet, Code Verantwoordelijk Marktgedrag en cao’s noodzakelijk. Natuurlijk dient er ook vakkennis te aanwezig te zijn om de gevraagde dienstverlening zo goed mogelijk te verwoorden in een programma van eisen. Intexso heeft deze kennis en kunde in huis en is daarom een expert in het begeleiden en vormgeven van facilitaire aanbestedingen.

Wij houden ons voornamelijk bezig met aanbestedingen op het gebied van schoonmaak, catering, glasbewassing, sanitaire voorzieningen en warmedrankenautomaten. Mocht u echter een andere facilitaire aanbesteding door ons willen laten begeleiden, dan staan wij open om samen met u naar de mogelijkheden hiervoor te kijken!

Voor de meeste facilitaire aanbestedingen beschikken wij over juridisch onderbouwde en beproefde modellen die wij voor uw organisatie op maat kunnen inrichten. Wij staan erom bekend dat wij aanbestedingen vormgeven met een innovatieve visie en met creatieve oplossingen komen.