Home » Aanbestedingen » Sanitaire voorzieningen

SANITAIRE VOORZIENINGEN

Met de sanitaire voorzieningen bedoelen we de aanschaf of huur van de automaten en het leveren van de bijbehorende verbruiksartikelen. Soms worden de sanitaire voorzieningen tijdens een aanbesteding meegenomen in het perceel van de schoonmaak en soms als een apart perceel.

Sanitaire voorzieningen apart aanbesteden?

Het is vaak handig om de levering van de sanitaire voorzieningen te beleggen bij de externe schoonmaakpartner. Het voordeel is dat er één aanspreekpunt is en het vaak gemakkelijker is om met verschillende merken automaten om te gaan.
De markt kent echter specifieke aanbieders die vaak graag rechtstreeks een relatie willen aangaan. Dit kan prijsvoordelen met zich meebrengen en heeft vaak ook als voordeel dat er een duidelijk lijn is.
Als uw organisatie een aanbesteden dienst is, dan zal het clusteren van verschillende diensten moeten worden voorkomen. Zeker als het om een significante omzet gaat.
Intexso kan u van dienst zijn bij het adviseren over de beste keuze in uw situatie.

Sanitaire voorzieningen aanbesteden

Wij hebben veel ervaring met het apart aanbesteden van sanitaire voorzieningen. Onze klanten hebben vaak verschillende situatie, bijvoorbeeld: automaten in eigendom; automaten gehuurd of geleased. Onze methode is om uw situatie goed in kaart te brengen en van daaruit te adviseren welke contractvorm het beste past en op welke wijze een aanbesteding het beste kan worden doorlopen. Wij zullen met u op maat eisen formuleren en passende gunningscriteria formuleren.