Home » Advies » Schoonmaak

SCHOONMAAK

Het inrichten van de schoonmaak binnen uw organisatie kan voor uitdagende keuzemomenten zorgen. Hierbij staat u wellicht voor lastige afwegingen als:

  • Wat is het verschil tussen inspanningsgerichte en resultaatgerichte schoonmaak?
  • Welke schoonmaakvorm past het beste bij mijn organisatie?
  • Wat moet ik eigenlijk in een werkprogramma opnemen?
  • Hoe dient het periodieke programma eruit te zien?
  • Welke actuele mogelijkheden zijn er binnen de markt?

Ook worden wij geregeld benaderd over schoonmaaktechnische vraagstukken. Hierbij kunt u denken aan oplossingen voor vloeronderhoud, gevelreiniging, afroepwerk of specialistische activiteiten. Vragen die hierbij vaak een rol spelen zijn: wat mag u eigenlijk verwachten van het schoonmaakbedrijf? Wat houden begrippen als strippen, sprayen en schrobben exact in?

De schoonmaakadviseurs van Intexso ondersteunen dagelijks een verscheidenheid aan opdrachtgevers met gerichte advisering. De schoonmaakomgevingen lopen hierbij sterk uiteen, van ziekenhuizen tot afvalfabrieken en van onderwijsomgevingen tot kantoorgebouwen.

Indien u behoefte heeft aan objectief advies op het gebied van schoonmaakdienstverlening, dan komen wij graag volledig vrijblijvend bij u langs. Een vrijblijvend kennismakingsgesprek achten wij gewenst omdat Intexso bekend staat en wil staan als een persoonlijk en betrokken adviesbureau. Voordat wij u helpen met een gerichte oplossing op maat willen wij u en uw organisatie graag beter leren kennen en afstemmen welke randvoorwaarden er van toepassing zijn.

Advies prijscompensatie
Gemiddeld eenmaal per jaar zullen schoonmaakbedrijven voorstellen doen met een verzoek voor herziening van de uurtarieven. Intexso kan deze prijsvoorstellen beoordelen, adviseren en de correspondentie rondom eventuele tegenvoorstellen verzorgen.