Home » Over ons » Code Verantwoordelijk Marktgedrag

Code verantwoordelijk martkgedrag

Intexso hecht veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Niet voor niets hebben wij dan ook de Code Verantwoordelijk Marktgedrag ondertekend. Maar een ondertekening alleen is niet genoeg: als het beloofde niet in de praktijk wordt gebracht, wordt het doel hiervan niet bereikt. Daarom passen wij dit ook op diverse manieren bij onze opdrachtgevers toe.

De Code Verantwoordelijk Marktgedrag tijdens aanbestedingen

Bij aanbestedingen is de code verwerkt in onze wijze van begeleiden. Wij toetsen het budget voor de schoonmaak en controleren door middel van onze gestructureerde checklist of de omstandigheden voor de uitvoering van de schoonmaak positief zijn.
Wij zullen met onze opdrachtgever een zo duurzaam mogelijk schoonmaakovereenkomst proberen te bereiken. Zo zullen wij adviseren minder aandacht te besteden aan het aspect prijs en samen met u op zoek gaan naar gerichte en passende gunningscriteria.

Wij gaan wij uit van het gedachtegoed van partnerschap tussen opdrachtgever en opdrachtnemer en bieden wij hierin een stimulans.

De Code Verantwoordelijk Marktgedrag tijdens de contractperiode

Met Intexso als bureau voor het ondersteunen van het contractbeheer, kunt u ervan uitgaan dat wij gericht zullen zijn op het handhaven van een verantwoordelijke samenwerking tussen de partijen.
Wij hebben methoden ontwikkeld om alle betrokkenen (ook de schoonmaakmedewerkers) mee te nemen in het verbeterproces van de schoonmaak. Dit geeft soms verrassende resultaten en heeft een zeer positieve uitwerking op zowel het technische resultaat als de beleving van de schoonmaak door de ruimtegebruikers!