Home » Over ons » Certificeringen
Certificeringen
ISO 9001:2015

Intexso is continu op zoek naar verbetering van haar intern en extern gerichte processen. Om het bereikte kwaliteitsniveau voor de klant en onszelf te behouden en te verhogen, is ons kwaliteitsmanagementsysteem ingericht volgens de ISO 9001-normering.

Om vast te stellen dat wij nog steeds voldoen aan de gestelde normen wordt er jaarlijks een audit uitgevoerd door een auditor van Lloyd’s Register. Intexso is tot op heden glansrijk door de audits heengekomen.

Doordat al onze medewerkers werken op basis van de vastgestelde processen, garanderen wij een zeer uniforme, transparante en kwalitatief hoogstaande werkwijze.

VSR

Intexso is lid van de Vereniging Schoonmaak Research (VSR).

Daarnaast is het softwarepakket (SIKOS) van Intexso door de VSR gecertificeerd. Wij hebben circa 14 gecertificeerde VSR-KMS inspecteurs in eigen dienst.

VSR-Keurmerk

De Vereniging Schoonmaak Research (VSR) heeft in 2015 het VSR-keurmerk geïntroduceerd. De bedoeling van het Keurmerk is de erosie van het gebruik van het VSR-kwaliteitsmeetsysteem (VSR-KMS) tegen te gaan. In de markt wordt het VSR-KMS regelmatig onjuist en onvolledig toegepast. Een keurmerk voor bedrijven die VSR-KMS juist en volledig toepassen moet het kaf van het koren scheiden.

Intexso staat voor een betrouwbare en juiste toepassing van het VSR-KMS, waarmee zij dan ook in het bezit is van dit keurmerk.

NEVI

Intexso begeleidt jaarlijks tientallen inkoopprocessen van facilitaire diensten. Hierbij worden verschillende aanbestedingsvormen gehanteerd zoals de Europese aanbesteding, meervoudig onderhandse aanbesteding of de concurrentiegerichte dialoog.

Kennis van inkoopprocessen, -modellen en de rol van inkoop binnen de organisatie is daarbij zeer belangrijk. Zodoende investeren wij veel tijd en energie in het opleiden en up-to-date houden van de inkoopkennis en -kunde.

Intexso is actief lid van NEVI en heeft tevens een medewerker in dienst die beschikt over het NEVI-1 en NEVI-2 diploma.

Erkend leerbedrijf (ECABO)

Intexso vindt het belangrijk om te investeren in de komende werkende generatie. Wij zijn een door de overheid Erkend Leerbedrijf. Elk jaar bieden wij daarom de mogelijkheid aan leerlingen en studenten in de richting van facility management en inkoop om bij Intexso stage te lopen en/of af te studeren.

In de praktijk betekent dit dat de afgelopen jaren studenten op mbo-, hbo- en wo-niveau zijn afgestudeerd bij ons. Scripties gaan bijvoorbeeld over maincontracting, processtructurering, resultaatgericht denken, duurzaamheid in de schoonmaakbranche etc.

VCCN

VCCN staat voor Vereniging Contamination Control Nederland en verzorgt onder andere verschillende Cleanroomopleidingen.

Intexso faciliteert en controleert verschillende opdrachtgevers met een medische en zelfs forensische omgeving.

Binnen dergelijke omgevingen zijn cleanrooms en ruimten met een zeer hoge hygiënegraad geen uitzondering. Om u ook in dergelijke specialistische gebieden van het juiste advies en de juiste controlemethodiek te kunnen voorzien, zijn wij actief lid van de VCCN.

Intexso beschikt naast het actieve lidmaatschap tevens over verschillende inspecteurs met het Cleanroom gedragsdiploma.

OPMERKING, VRAAG EN/OF GEÏNTERESSEERD?

Bel ons, vul het contactformulier in of maak een terugbelverzoek aan!