Aanbestedingen
CATERING
Het doorlopen van een aanbestedingstraject voor uw cateringafdeling vraagt om een zeer grondige kennis van onder andere:
- Uw eigen organisatie en gebruikers;
- De inkoopvisie en -mogelijkheden;
- Oplossingen en mogelijkheden voor contractbeheer;
- De actuele markt en al haar (innovatieve) ontwikkelingen;
- Actuele wetgeving en jurisprudentie.
Onze adviseurs kunnen u helpen met het inventariseren, evalueren en vertalen van uw wensen, eisen en uitdagingen. Vanaf het begin van het aanbestedingstraject zal onze adviseur u voorzien van visie, oplossingen en fungeren als een kritisch klankbord.
Voor alle mogelijke aanbestedingssituaties beschikken wij over juridisch getoetste aanbestedingsmodellen welke wij voor u en uw organisatie op maat vormgeven. Hierbij voorzien wij u van gericht advies bij afwegingen als:
- wat wil ik met mijn aanbesteding bereiken?
- welke eisen en eventuele knock-out criteria zijn van toepassing?
- hoe hoog en zwaar stel ik mijn eisen?
- hoe wil ik mijn gunning vormgeven?
- hoe verhouden de gunningcriteria zich tot elkaar?
- hoe lang wil ik mijn contract laten duren?
- welke contractuele voorwaarden hanteer ik?
- hoe wil ik mijn contractbeheer vormgeven?
Wij staan u graag bij in het vormgeven en implementeren van uw (Europese) aanbesteding!