Home » Advies » Catering

CATERING

Het inrichten van de catering binnen uw organisatie kan voor uitdagende keuzemomenten zorgen. Hierbij staat u wellicht voor lastige afwegingen als:

  • Welke vorm van catering past het beste bij mijn organisatie?
  • Wat moet ik eigenlijk in een programma van eisen opnemen?
  • Hoe dient mijn assortiment eruit te zien en hoe sluit dit het beste aan op de wens van mijn gebruikers?
  • Wat zijn de wensen en eisen van mijn gebruikers eigenlijk?
  • Welke actuele mogelijkheden en ontwikkelingen zijn er binnen de markt?

Wij ondersteunen u graag met advies op maat bij operationele, organisatorische, strategische en financiële problemen. Ook voor het oplossen van cateringtechnische vraagstukken kunt u bij Intexso terecht. Hierbij kunt u denken aan oplossingen voor keukeninrichting, kook- en werktechnieken, producten en ingrediëntengebruik en meer specialistische activiteiten.

Indien u behoefte heeft aan objectief advies op het gebied van bedrijfscatering, dan komen wij graag volledig vrijblijvend bij u langs. Een vrijblijvend kennismakingsgesprek achten wij gewenst omdat Intexso bekend staat en wil staan als een persoonlijk en betrokken adviesbureau. Voordat wij u helpen met een gerichte oplossing op maat willen wij u en uw organisatie graag beter leren kennen en afstemmen welke randvoorwaarden er van toepassing zijn.

Budgettering
Bent u tevreden over uw huidige kwaliteit, maar bent u op zoek naar besparingen of efficiency mogelijkheden? Wij kunnen u van objectieve en onderbouwde adviezen voorzien.

Onze adviseurs toetsen de cateringcontracten en budgetten aan de actuele normen en mogelijkheden van de markt. Daarnaast zijn wij op de hoogte van de actuele cao en loonschalen, bepalingen, contractvormen en mogelijke innovatieve toepassingen.

Op basis van uw eisen, wensen en de mogelijkheden binnen de markt komen we samen met u tot een budgettering op maat.