Home » Over ons » Onze Branches

Onze Branches

Onderwijs

De verschillende typen onderwijs in Nederland vereisen veelal een andere facilitaire dienstverlening. Een basisschool, met vaak veel zandinloop, heeft met een andere doelgroep – en daarmee schoonmaak – te maken dan bijvoorbeeld een middelbare school, die weer meer te maken heeft met vandalisme en ander ‘stoer gedrag’. Bij een universiteit is het vaak de omvang en diversiteit waar de uitdagingen liggen. Met alle typen heeft Intexso ruime ervaring, zowel met het begeleiden van aanbestedingen als contractbeheer en het uitvoeren van kwaliteitsmetingen.

Zorg

De facilitaire dienstverlening van een ziekenhuis is vaak omvangrijker dan men als bezoeker vermoedt. Er komt heel wat planning, afstemming en protocol kijken bij het schoonhouden van alle ruimten. Intexso heeft diverse ziekenhuizen onder haar beheer. Veelal is het begeleiden van de aanbesteding hieraan vooraf gegaan.

Naast ziekenhuizen hebben wij ook ervaring met andere zorginstellingen als bijvoorbeeld de GGD en Jeugdzorg. Iedere zorgtak heeft met zijn eigen doelgroep(en) zijn eigen specifieke aandachtspunten als het gaat om schoonmaakonderhoud. Intexso kan u ondersteunen en adviseren bij het inrichten, meten en monitoren van de schoonmaakdienstverlening.

Overheid

Veel (semi)overheidsinstellingen zijn al snel verplicht om schoonmaak en/of catering Europees aan te besteden. Een van de kerntaken van Intexso is om gemeenten, waterschappen etc. als expert hierbij te ondersteunen. Hierbij kan gedacht worden aan het vervullen van de rol van procesleider tot het opmaken van het schoonmaakbestek, het Programma van Eisen en de overeenkomsten. Ook voor de bijbehorende juridische kennis bent u bij ons aan het juiste adres!

Bedrijfsleven

Van fabriek tot luxueuze kantoorpanden: in alle panden is facilitaire dienstverlening nodig. Ook in deze branche zijn wij bekend, geven wij facilitair advies, beheren wij diverse contracten en voeren periodieke kwaliteitsmetingen uit.