Home » Kwaliteitsmetingen » Schoonmaak » Belevingsmeting

BELEVINGSMETING

De ervaring van de dienstverlening schoonmaak is niet alleen het gevolg van een technisch correct schoonmaakresultaat. Ruimtegebruikers baseren hun ervaring op meer aspecten. Een belevingsmeting van Intexso geeft inzicht in hoe gebruikers naar de schoonmaak kijken. De uitkomsten van een belevingsmeting geven handvatten om gezamenlijk (opdrachtgever en schoonmaakpartner) om stappen te maken die de beleving van de schoonmaak kunnen verhogen!

Hoe kunnen wij de belevingsmeting uitvoeren?

Er zijn vele mogelijkheden om de beleving van ruimtegebruikers te meten. Intexso heeft enkele methoden ontwikkeld die wij graag met u doorspreken. Een belevingsmeting kan zowel online als bij u op locatie plaatsvinden. Wij hebben zelfs de mogelijkheid om de beleving te meten tijdens de technische schoonmaakmetingen. Dit maakt onze belevingsmeting flexibel en een onderdeel van een continu verbeterproces.

Omdat de beleving van schoonmaak flink kan verschillen per branche hebben wij een flexibele methodiek ontwikkeld die wij samen met u op maat kunnen inrichten!

OPMERKING OF GEÏNTERESSEERD?
Bel ons, vul het contactformulier in of maak een terugbelverzoek aan!