Schoonmaak software

INTEXSO levert specifieke software voor de schoonmaakbranche. Deze software genaamd SIKOS vormt voor onze klanten de basis voor gericht beheer, borging en sturing van de schoonmaakwerkzaamheden. Onze 25 jaar aan ontwikkelingen, ervaringen en specialisatie komen in dit systeem tot uiting. En nog elke dag worden ervaringen van gebruikers gehoord en verwerkt in het systeem. SIKOS is gecertificeerd door de Vereniging Schoonmaak Research en tevens vastgelegd in ons kwaliteitshandboek dat is gecertificeerd conform ISO 9001.

De software functioneert onder alle reguliere Windows versies en werkt als multi-user in een Windows netwerk omgeving. Het systeem bestaat uit verschillende modulen welke specifiek inspelen op de verschillende deelgebieden van het schoonmaakonderhoud.

 

Sikos Calculatie

Met deze module beheert u op eenvoudige wijze uw reguliere schoonmaakonderhoud, stelt u werkprogramma’s samen, maakt u kostenoverzichten (op diverse niveaus en eventueel per kostenplaats) en kunt u formeel communiceren met uw schoonmaakleverancier naar aanleiding van mutaties in het schoonmaakbestek.

Sikos Meten

Met deze module kunt u periodieke planners voor de schoonmaakwerkzaamheden invoeren en op basis daarvan steekproeven voor het schoonmaakonderhoud maken voor zowel het dagelijkse als het periodieke werk in zeer heldere controleformulieren. Het systeem werkt op basis van de gegevens uit SIKOS Calculatie en kan voor onvoldoende scores bij een uitvoeringscontrole onderbouwde sancties berekenen. Met het systeem kunnen zowel a-selecte uitvoeringsmetingen als belevingsmetingen worden getrokken. Tevens behoren planningsformulieren, statistieken en sanctieoverzichten tot de standaard afdrukmogelijkheden.

Er is een speciale module SIKOS Meten VSR beschikbaar. SIKOS Meten VSR is gecertificeerd door de Vereniging Schoonmaak Research en met dit systeem kunt u kwaliteitscontroles beheren en borgen volgens de NEN-2075 (VSR-KMS).

Sikos Controle

Met deze module kunt u op eenvoudige wijze teksten en prijzen van beurt werkzaamheden vastleggen per ruimte. U kunt de beurten in een maandplanner van te voren inboeken en uitdraaien genereren die op heldere wijze aangeven waar en voor of na welk tijdstip de schoonmaakleverancier de beurt dient te hebben uitgevoerd. De basisversie is beschikbaar. Aangezien per klant de verwerking van beurten kan verschillen, zullen wij eerst bij u inventariseren wat voor u de basisversie kan betekenen. We kunnen dan in onderling overleg het systeem aanpassen aan uw wensen.

 RT @schoonmkjournal: #nieuws @LeviyQM naar StartupDelta Bootcamp New York | Schoonmaakjournaal: http://t.co/p5djF6WKUQRT @LeviyQM: De klant is koning! Dus beste klanten... geniet samen met Koning Willem van jullie dag! http://t.co/9s71Ml3Itj