Schoonmaakadvies op maat

De schoonmaakadviseurs van Intexso ondersteunen dagelijks een verscheidenheid aan opdrachtgevers met gerichte advisering. De schoonmaakomgevingen lopen hierbij sterk uiteen, van ziekenhuizen tot afvalfabrieken en van onderwijsomgevingen tot kantoorgebouwen.

Indien u behoefte heeft aan objectief advies op het gebied van schoonmaakdienstverlening, dan komen wij graag volledig vrijblijvend bij u langs. Een vrijblijvend kennismakingsgesprek achten wij gewenst omdat Intexso bekend staat als een persoonlijk en betrokken adviesbureau. Voordat wij u helpen met een gerichte oplossing op maat willen wij u en uw organisatie graag beter leren kennen en in een persoonlijk overleg afstemmen welke randvoorwaarden er van toepassing zijn.

Wij ondersteunen u graag met advies op maat bij operationele, organisatorische, strategische en financiële problemen.

Schoonmaakorganisatie

Het inrichten van de schoonmaak binnen uw organisatie kan voor uitdagende keuzemomenten zorgen. Hierbij staat u wellicht voor lastige afwegingen als:

  • wat is het verschil tussen inspanningsgerichte schoonmaak en resultaatgerichte schoonmaak?
  • welke schoonmaakvorm past nu het beste bij mijn organisatie?
  • wat moet ik eigenlijk in een werkprogramma opnemen?
  • hoe dient het periodieke programma eruit te zien?
  • welke actuele mogelijkheden zijn er binnen de markt?
  • etc.

De schoonmaakadviseurs van Intexso bieden u op al van dergelijke vraagstukken gericht advies.

Benchmark

Heeft u de schoonmaak binnen uw organisatie reeds goed georganiseerd, maar bent u benieuwd of het beter kan? Wellicht voor een betere prijs of misschien mag u voor het beschikbare budget een hogere kwaliteit verwachten?

Onze schoonmaakadviseurs kunnen u met gerichte onderbouwingen voorzien van een benchmark op maat. Deze benchmark kan zich toeleggen op prijsaspecten, kwaliteitsaspecten, organisatie, schoonmaak technische aspecten of een volledige beschouwing.

Budgettering

Bent u tevreden over uw huidige kwaliteit, maar dient u op zoek te gaan naar besparingen of efficiency mogelijkheden? Wij kunnen u van objectieve en onderbouwde advisering voorzien.
Onze adviseurs toetsen schoonmaakcontracten en budgetten dagelijks aan de actuele mogelijkheden van de markt. Daarnaast zijn wij perfect op de hoogte van de actuele cao en loonschalen, werknormen, werkdrukbepalingen en mogelijke innovatieve toepassingen.

Op basis van uw eisen, wensen en de mogelijkheden binnen de markt komen we samen met u tot een budgettering op maat.

Zelf doen of uitbesteden?

Met de huidige ontwikkelingen op het gebied van btw, de scherpte binnen de aanbiedersmark en organisaties die terug gaan naar de corebusiness komt u wellicht voor de keuze: doe ik dit zelf of besteed ik het uit? Een dergelijke keuze verdient een grondige onderbouwing waarbij wordt gekeken naar uw eigen organisatie, uw regiemodel, uw visie voor de toekomst en de plaats die schoonmaak hierbij inneemt.

Onze adviseurs zullen u, op basis van uw huidige situatie en uw eisen en wensen ten aanzien van de nieuwe situatie, voorzien van een gericht advies. 

Schoonmaak technische vraagstukken

De adviseurs van Intexso worden geregeld benaderd met echte schoonmaak technische vraagstukken. Hierbij kunt u denken aan oplossingen voor vloeronderhoud, gevelreiniging, afroepwerk en specialistische activiteiten.

Wat mag u eigenlijk verwachten? wat houden begrippen als strippen, sprayen en schrobben exact in?

Onze adviseurs staan u graag bij en voorzien u van een advies op maat.RT @schoonmkjournal: #nieuws @LeviyQM naar StartupDelta Bootcamp New York | Schoonmaakjournaal: http://t.co/p5djF6WKUQRT @LeviyQM: De klant is koning! Dus beste klanten... geniet samen met Koning Willem van jullie dag! http://t.co/9s71Ml3Itj