Wie wij zijn

Ons team bestaat uit een perfecte mix van ervaren krachten en hooggeschoolde specialisten. Hiermee worden de ervaringen van de afgelopen 24 jaar optimaal gekoppeld aan de kennis en kunde van de huidige tijd.

Het team van Intexso bestaat uit 23 medewerkers die allemaal hun eigen specialismen kennen. Zeker 10 medewerkers werken al meer dan 15 jaar binnen de facilitaire branche en zijn zodoende gepokt en gemazeld door de uitdagende situaties die je in deze dynamische branche dagelijks tegenkomt. Zij adviseren reeds jaren uiteenlopende organisaties bij de vormgeving van hun facilitaire organisatie en processen.
Daarnaast beschikt ons team over meer dan 10  hooggeschoolde en gedreven medewerkers met specialisaties op het gebied van:

  • Facility management;
  • Inkoopmanagement;
  • Hospitality management;
  • Informatiekunde en IT-toepassingen;
  • Bedrijfs- en bestuurskunde.

Door de uitgebreide kennis van onder andere actuele managementtoepassingen, processtructurering, inkoopprocessen, gastvrijheid en hospitality te koppelen aan de jarenlange praktische ervaring van specialisten en adviseurs ontstaat een prachtige mix van competenties, ervaring, kennis en kunde. Met dit team van medewerkers zijn wij er zeker van ook al uw vragen, problemen en uitdagingen aan te kunnen. 

Neemt u graag contact op met één van onze medewerkers? Klik dan hier


RT @schoonmkjournal: #nieuws @LeviyQM naar StartupDelta Bootcamp New York | Schoonmaakjournaal: http://t.co/p5djF6WKUQRT @LeviyQM: De klant is koning! Dus beste klanten... geniet samen met Koning Willem van jullie dag! http://t.co/9s71Ml3Itj